onsdag 13. januar 2010

Stort prosjekt ble foreløpig lite…

I går startet jeg på mitt prosjekt med å lage et slumreteppe med “tuntre” mønster. Det var ikke lett…. Gjorde mønsteret om og lagde en pute. Strikket alt på rundpinne fremfor å strikke 4 lapper hver for seg. Nå gjenstår det å lage ferdig puten.

tuntre 003

tuntre 004  tuntre 006

4 kommentarer:

  1. Hei Krusedulla, jeg er fortsatt målløs over dette strikkeprosjektet ditt. Tar du med mønster/pinner og garn til samling?...;)
    noe jeg lurer på med bloggen din, den er så treg for meg å åpne,kan det være at den nye headeren din er for "tung"? noen andre som har den opplevelsen?
    Jeg likte godt ditt innspill på nettside til å legge inn "tanker" og refleksjonen...TAKK:)bruker du nettstedet selv?
    fiolineklem

    SvarSlett
  2. Mønster kan jeg sende deg på mailen hvis jeg får den:)
    Når det gjelder bloggen min går det tregt i internett explorer men jeg bruker google-chrome her i bloggverden. Det går superraskt!!
    Nettsiden jeg sendte fant jeg på dagen i dag. Tenkte det måtte være noe for deg med mange ideer og tanker:)
    Klem

    SvarSlett
  3. Tuntreet er flott - men tidkrevande. Mamma strikka vognteppe i ull til meg i dette mønsteret, og eg fekk beskjed om å "knipe igjen" - så ho skulle ha sjanse til å bli ferdig i tide. Eit heilt sengeteppe må vere litt av eit prosjekt.

    SvarSlett
  4. Hei jeg strikker også tuntre teppet og nå er mitt mønster helt utslitt kunne jeg fått det av den e-post adresse bjei@fredrikstad.kommune.no

    SvarSlett